MOB Pizza

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1036 Budapest, Kolosy tér 2
Telefonszám:
+36-1-2505050
Kategória:
Pizzéria

További információk

"Egy szelet Amerika"

Kínálat:

- pizzák
- desszertek
- italok

Házhoz szállítás, rendelni telefonon és online is lehet.
Első értékelő
Megnyitás
1993. 05. 12.
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Nem
Ingyen WiFi Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
179 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
114 értékelés
5 korábbi értékelés - MOB Pizza
Sz. Niki Sz. Niki
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 11. 21. 12:14

Nagyon szeretem őket, kedvesek, gyorsan megvan a pizza. Tetszik, hogy megrendelhetem úgy is, hogy érte megyek. A legtöbbször finom a pizzatészta. Lehet érdemes lenne néhány kész pizzát is felvenni a listába, hogy a döntésképteleneknek legyen segítség.

petruss petruss
32 értékelés
1 követő
10 plecsni
16 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 23:53

A pizzéria, amit az ember vagy imád, vagy utál. Én imádom! Ha otthon akarok pizzázni, akkor egyértelmű, hogy innen rendelek, hiszen gyors és nagyon finom. A Mobnál nincs étlap, helyette választani kell egy pizza-méretet, aztán jöhet az ikszelés: el kell döntenem, hogy milyen feltéteket kérek. Teljesen mindegy, hogy csak sajtot akarsz, vagy mindent felpakolnál a pizzádra, ugyanannyiba fog kerülni, és így igazán egyedi pizzákat lehet kreálni anélkül, hogy a pénztárcád állapota miatt aggódnál. Ráadásul akkor sem kell kompromisszumot kötnöd, ha egy egész pizza nem férne beléd és inkább feleznél valakivel: lehet úgy is kérni a pizzát, hogy a két felén teljesen más feltétek találhatók. Ami azért szuper, mert így én nyugodtan kérhetek ananászt vagy épp fő tojást a pizzámra, a barátnőm meg telepakolhatja hússal és csípős paprikával a saját részét, és mégis mindketten jót ehetünk… :)

krix krix
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
47 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 18:27

A múlt hétvégén egy rendezvényen volt lehetőség pizzát kérni ebédre, amit először nem is tartottam jó ötletnek, mert kiderült később, hogy büfé is van, tipikus iskolai hosszú kiflis melegszendviccsel teljesen baráti, iskolai áron. Mivel nagyon rövid szünetek voltak, fontos volt, hogy időben kiérjenek a megrendelt pizzákkal, és a MOB Pizzéria futára nem is késett egy percet sem. Részemről féltem kicsit, hogy a nagy létszámra való tekintettel lesz majd keveredés a pizzáknál, de az enyém megvolt, másé meg nem nagyon érdekelt :D Aztán amikor kinyitottam a dobozt meglepődve láttam, hogy valami bődültesen csinos tésztaétel van előttem. Még meleg volt, és tele sajttal, a feltét, amit kértem maradéktalanul és bőségesen rajta volt a vastag pizzatésztán, ami a kedvencem. Az íze szinte tökéletes volt, simán bekerült a top3-ba nálam. Ahogy a többiekét néztem, nekik sem volt okuk panaszra, mindenkinek ízlett és laktató volt. Bőven túlszárnyalta az elvárásaimat. Az ára a többi pizzériához képest se nem több, se nem kevesebb, de az átlagnál mindenképpen finomabb.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 07. 05. 18:55

Sótlan tészta, ízetlen feltéttel. A tészta közepére odacsapva. Kritikán aluli volt. Rengeteget romlott a minősége!

Vendég felhasználó Vendég
2014. 12. 10. 10:59

Kb. 15 éve rendelek/járok ide, alapvetően rendben van, néhány építő jellegű kritika: jó a tészta, alapanyagok, de gyakran előfordul, hogy "nem sül össze", egyes feltétek kissé nyersek maradnak, az ízek nem érnek össze. Telefonos rendelésnél nem igazán udvariasak, és néha lekezelik a telefonálót ha nem tud valamit vagy habozik, ilyenkor nem segítőkészek, maguktól nem kezdenek ajánlani. Utóbbiban bőven van mit fejlődni más, környékbeli pizzériákhoz képest. Mindenesetre az egyik legkiválóbb pizzát sütik, gyorsak is, fentiek ellenére mindig szívesen eszem náluk.