Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

norcika

Vélemények, értékelések (30)

Claro Bisztró

Értékelés 2012. 11. 14. 20:46
Én és a társaságom már visszajáró vendégei vagyunk a Claro Bisztrónak. Minden egy évvel ezelőtt kezdődött, tavaly ugyanis egy születésnapot ünnepeltünk ott. Egy barátunk ajánlotta a helyet, aki csakis csupa pozitívat mesélt róla. Nem kételkedtem a szavában, így kiváncsian vártam, hogy mire számíthatok.
Az este kifogástalan hangulatban telt, mind a tulajdonos, mind pedig a pincérek gondoskodtak arról, hogy ez így is maradjon addig amíg ott tartózkodunk. Abszolút azt éreztük, hogy figyelnek ránk és hogy fontos vendégei vagyunk az estének. Igyekeztek tényleg mindenben a kedvünkben járni. Az ünnepeltnek is sikerült meglepetést okozniuk, hiszen lekapcsolt villany mellett, Halász Judit Boldog születésnapot című száma ment, mindeközben pedig megérkezett a torta is.
Mivel rendkívül jól sikerült az este, így a következő alkalommal már egy leánybúcsút tartottunk ott. Mondanom sem kell, hogy az is fergetegesen sikerült. Az akkori „még csak” menyasszony nagyon jól érezte magát. A pincérek ekkor is gondoskodtak arról, hogy a torkunk ne maradjon szomjas. Bőséges a választék az italok terén, de emellett lehet válogatni az ételek között is. Különösen a padlizsánkrém mennyei.
  • elismerés
  • Teaház a Vörös Oroszlánhoz

    Értékelés 2012. 11. 14. 22:30
    Baráti találkozóra vagy éppen szerelmespároknak egy- egy romantikus este eltöltésére nincs is alkalmasabb hely, mint a Vörös Oroszlán. Te voltál már ott? Ha még nem, akkor mindenképpen próbáld ki, hiszen nagyon sokat veszítesz azzal, ha nem kóstolsz meg legalább egyet az ott készült teákból. Több száz különlegesség közül lehet választani és különösen most, hogy közelednek a hideg téli esték, nincs is ennél ideálisabb program. Én egyszer mikor ott jártam, éppen jeges teát ittam, persze hozzá kell tenni, hogy akkor nyár volt. De jól példázza ez is azt, hogy a választék rendkívül széles. Egy terem babzsákokkal van berendezve, ahol lehetősége van a vendégeknek arra, hogy a földre kucorodva folytassanak baráti csevelyt. De természetesen van olyan helyiség is, ahol asztalok mellett lehet szürcsölni a forró teákat és kávékat. És ha mindez még nem lenne elég, akkor a közvetlenül a bejárat mellett található shop részen vásárolhatsz saját magad részére is.
  • elismerés
  • Trófea Grill Étterem Buda

    Értékelés 2012. 11. 15. 00:20
    Gondoltad volna, hogy létezik egy olyan hely, ahol egy kisebb összeget befizetve annyit ehetsz amennyit csak akarsz és természetesen abból amiből csak akarsz. Te ismersz ilyen éttermet? Én igen, ez pedig nem más, mint a Trófea. Itt pár ezer forintért végigkóstolhatod a teljes menüt. Ez tartalmazza a levest, az elő-, a főételt és természetesen a desszertet is. Nem utolsó sorban pedig az üdítő-, valamint az alkoholos italok fogyasztását. Budapesten több helyszínen is üzemelnek, én eddig csak a Margit körúton találhatóban voltam.
    Csak egy jó tanács, engem ugyanis már jó előre felkészítettek arra, hogy aznap mikor megyek, ne nagyon egyek semmit sem. Ezt meghallva először csak értetlenkedtem, de mikor már ott voltam, tudtam mire gondoltak a forrásaim.
    Kis túlzással, de egy esküvőn nincs ennyiféle fogás. A rendkívül különleges ételek mellett, találhatunk házias fogásokat is a menüsoron. Volt sushi, saláták tömkelege és még cápahús is.
    Igyekeztünk mindenből csak egy keveset enni, annak érdekében, hogy minél több dolgot megkóstolhassunk, de így sem jutottunk tovább 7-8 fajtánál. Baráti társasággal rendkívül hangulatos, de megoldható a születésnapok, sőt még a diplomaosztók szervezése is.
  • elismerés
  • Instant

    Értékelés 2012. 11. 15. 20:38
    Ma Budapesten a korábban körfolyosós lépcsőházként működő, ma pedig már szórakozóhelyként üzemelő lakások igazi reneszánszukat élik. Egyre gyakoribbak az ilyen típusú romkocsmák és ahogy látom meg is van rájuk az igény. Különösen népszerű a külföldiek körében is. Ilyen hely például az Instant, melynek a hangulatát éppen az adja meg szerintem, hogy úgy érzed magad benne, mint egy labirintusban. Zeg- zugos kis folyosóin haladva nem éppen könnyű eligazodni, viszont számomra pont ez a különleges benne.
    Az ott szórakozó emberek olyannak tűnnek, mint egy igazi nagy család, ahol mindenki jóban van mindenkivel és ahol mindenki ismeri a másikat. Több terem is van, ahol különböző stílusú zenéket játszanak. Az egyik részen többnyire modern számokat adnak, a másikban inkább kicsit elektronikusabbakat. Rendkívüli idilli az Instantba egy-egy este, hiszen az emberek rendkívül közvetlenek. Bármikor csapódhatsz bármilyen társasághoz. Az árak átlagosnak mondhatóak magyar szinten, külföldieknek viszont rendkívül kedvező.
  • elismerés
  • Daubner Cukrászda

    Értékelés 2012. 11. 15. 21:20
    A Daubnernek egyszerűen neve van itt Budapesten. Ki ne hallott volna róla? Ha esetleg közéjük tartoznál, akkor sürgősen látogass el a 3. kerületbe. Minden túlzás nélkül tényleg ez a legnépszerűbb és legfinomabb cukrászda itt. Volt egy időszak az életemben, amikor a Szépvölgyi úton dolgoztam. Akkor a délutánok kihagyhatatlan része volt, hogy átsétáltunk a Daubnerbe, mindegy volt, hogy tél van, vagy éppen nyár, a lényeg mindössze az volt, hogy ott lehessünk.
    A vásárolók hosszú tömött sorokba rendeződve várják a kiszolgálást, addig is lehetőségük van arra, hogy a finomabbnál finomabb sütemények közül válogassanak. Nekem személy szerint a fagylaltok ízlenek a legjobban ott. Megannyi fajta van kirakva a pultba, a többség egyáltalán nem mondható hagyományosnak, hiszen meg lehet kóstolni a somlóitól kezdve egészen a dobostorta ízűig bármit. Maga a hely gyönyörű környezetben van a budai oldalon, kicsit magaslatibb részen. Annak aki nem csak elvitelre szeretne kérni, lehetősége van arra, hogy ott helyben leüljön és kicsit hosszasabban is ízlelgesse a süteményeket.
  • elismerés
  • Champs Sziget Beergarden

    Értékelés 2012. 11. 16. 20:12
    A Champs a Holdudvar közvetlen szomszédságában van, pontosan a Margitsziget szívében. Meleg nyári estéken nem is hozhatnál annál jobb döntést, minthogy szabadtérre menj. A Champs ilyen szempontból teljes mértékben ideális. Az idei nyáron többször is voltam ott, hiszen közvetítették az Olimpiát és a foci EB-t is. Mondanom sem kell, hogy fergeteges volt a hangulat. Hihetetlen feelingje van annak, amikor az ott ülő, egymás számára teljesen idegen emberek, közösen szurkolnak például Gyurta Daniért. Majd a végén pedig együtt éneklik a magyar Himnuszt vele. Hasonló érzést keltett bennem az is, amikor a focimeccseket néztem ott. Egy- egy gól láttan, azok akik ugyanannak a csapatnak szurkoltak hatalmas ovációban törtek ki.
    Ülőhelyet nem csak ilyenkor, hanem máskor is szinte vadászni kellett, de jól mutatja ez is a hely népszerűségét. Volt olyan is, hogy a szigetkör lefutása után ültünk be a barátaimmal egy koktélra. Szóval összekötheted akár ezt a helyet a sportolással is.
    Az árak átlagosnak mondhatók. Az idei nyáron, szerdánként például koktélakciók voltak, melyek keretében olcsóbban vehettél meg bizonyos fajtákat. Az étlap szerintem rendkívül változatos, lehet választani a komolyabb főételek vagy éppen az egyszerűbb fogások közül is egyaránt.
  • elismerés
  • Holdudvar Margitsziget

    Értékelés 2012. 11. 16. 20:43
    Fülledt nyári esték, hajnalig tartó tánc és eközben eszeveszett bulizás. Én így tudnám jellemezni az összes Holdudvarban töltött estémet. Nem volt olyan alkalom, amikor ne éreztem volna fergetegesen magam. Szerintem Budapesten most ez a legjobb szabadtéri szórakozóhely. Véleményemmel szerintem elég sokan értenek egyet, ugyanis mindig nagyon sokan vannak, különösen péntek és szombat este. Akkor már hosszú sorok kígyóznak a hely előtt rögtön a nyitás után.
    Pár évvel ezelőtt is voltam már a Holdudvarban, viszont akkor a zene nekem nagyon nem jött be. Nem is nagyon tudtam azonosítani a stílust. Tavaly és idén viszont többségében már modern zenék mentek, igazi mai slágerek.
    A külföldiek körében is rendkívül népszerű a hely. Sokáig gondolkodtam azon, hogy vajon hogyan jut el hozzájuk az információ, de végül rájöttem, hogy a Holdudvar az Holdudvar, elég mindössze ezt az egyetlen szót meghallaniuk.
    Lévén, hogy szabadtéri szórakozóhelyről van szó, adva van az, hogy ha már túlzottan meleg lenne a tánctéren, akkor ki lehet menni a kerthelyiségbe.
  • elismerés
  • BioHair Hajvágószalon

    Értékelés 2012. 11. 17. 11:25
    A BioHair számomra egyet jelent a természetességgel. Budapesten több üzletük is van. Én a Teréz körúton található szalonjukba vagyok visszajáró vendég. Azért erre esett a választásom, mert a munkahelyemhez ez van a legközelebb. Ráadásul csupa pozitív véleményt hallottam már róluk, így nem is volt kérdés az számomra, hogy kipróbáljam őket.
    Mielőtt elmentem lecsekkoltam a honlapjukat arról, hogy milyen szolgáltatásaik vannak és hogy milyen áron dolgoznak.
    Azt kell hogy mondjam, az áraik nagyon kedvezőek. Számomra ez volt az egyik húzóerő. Ráadásul vannak női és férfi csomagjaik is, melyek például mosást, vágást és mondjuk hajvasalást vagy sima szárítást tartalmaznak, szerintem rendkívül jó áron. Az tetszik bennük még különösen, hogy természetes anyagokkal dolgoznak. Ott helyben meg is vásárolhatod ezeket a termékeket, így ha tetszett mondjuk neked az ott használt sampon, akkor otthonra is beszerezhetsz egyet.
    Mivel én nagyon nem szeretek várni, - szerintem ezzel más is így van- abszolút pozitív az, hogy rendkívül gyorsan dolgoznak a fodrászok, ez a gyorsaság természetesen abszolút nem megy a munka rovására. Mindössze csak arról van szó, hogy értenek a dolgukhoz. Ha még nem látogattál volna el egy egészséges hajvágásra a BioHairbe, akkor mindenképpen tedd meg, hidd el, nem fogod megbánni.
  • elismerés
  • Kleopátra Szépségszalon

    Értékelés 2012. 11. 17. 17:06
    Egy-egy Kleopátrában eltöltött alkalom után, szinte felfrissülve lépek újból az utcára. Többségében a kozmetikai szolgáltatásukat szoktam igénybe venni, ugyanis nagyon megszerettem az ott dolgozó kozmetikusokat. Szerintem nagyon ügyesen és precízen dolgoznak. Igyekeznek mindig a kedvemben járni, bármilyen extra kérésem is legyen, ők garantáltan teljesítik.
    Leginkább műszempillát szoktam felrakatni velük, tapasztalataim alapján annyira szépen senki sem tudja felrakni, mint ők. Többen is megdicsérték már, többször megállítottak pékségben, vagy pusztán az utcán is, azt kérdezve, hogy hol és ki készítette ezt a remekművet.
    Néha napján a fodrászatot is igénybe szoktam venni, a kozmetikához hasonlóan ők is nagyon jó árakkal dolgoznak. Jelenleg az üzletnek egy olyan akciója fut, hogy a 10. szolgáltatást 50%-os kedvezménnyel tudod igénybe venni. A szalon kialakítása nagyon dekoratív szívesen járok oda vissza.
  • elismerés
  • Sugar Shop - Paulay Ede utca

    Értékelés 2012. 11. 17. 19:09
    Willy Wonka csokigyára meg sem közelíti a SugarShopot a szememben. Akárhányszor belépek oda, úgy érzem magam, mint kisgyermek a cukorkaboltba. Jobban belegondolva tényleg egy cukorkaboltba csöppentem, ahol minden egyes polc telis-tele van színes édességekkel, cukorkákkal, süteményekkel és csokoládéval. Hiába voltam ott már többször is, még most is csak kapkodom a fejem és csak ámulok- bámulok a sok-sok finomság láttán. Ha még nem voltatok az üzletben, akkor szavakkal szinte lehetetlenség leírni az ott látottakat. Hatalmas, színes nyalókák közül válogathatsz a shop részen, de különféle gumicukrokat is vehetsz, azok többféle ízesítésben készültek.
    Az emeleti részen be is ülhetsz egy sütire vagy fagyikehelyre. A fenti dekoráció nekem Katy Perry California Girl című számát juttatja az eszembe. Az összes asztal és szék a piros, a rózsaszín vagy a lila árnyalatában készült.
    Ha szeretnél valakinek SugarShopos tortával kedveskedni, akkor erre is van lehetőséged. Különféle méretben és díszítésben tudod megvásárolni őket.
    Az egyetlen negatívum a bolttal szemben mindössze az, hogy cukrászdai árakhoz képest kicsit drága, de úgy gondolom, hogy ezt a fajta különlegességet megéri megfizetni.
  • elismerés