Magunkról

Közelben.hu: A közelben lévő legjobb helyek

A közösség véleményformáló erejére építve a Közelben.hu közvetlen tapasztalatokon alapuló értékeléseket, véleményeket mutat a legjobb helyek és szolgáltatók megtalálásához és kiválasztásához.

Az oldalon 8 különböző kategóriában lehet szolgáltatót keresni és értékelni: olyanokban, mint vásárlás, szépségápolás, szakmai szolgáltatások, étterem, éjszakai élet, egészség és aktív élet.

A Közelben.hu a vélemények mellett számos hasznos funkcióval segíti az eligazodást: útvonaltervezés, közelben található szolgáltatók, kiegészítő információk (bank automata, parkolóház, posta, buszmegálló, stb.)

Véleményező vagyok:

Csatlakozz a Közelben.hu aktív véleményező közösségéhez! Keress a szolgáltatók közt, válaszd ki azt, amelyiket értékelni szeretnéd és mondd el, hogy mit gondolsz róla, mik a tapasztalataid! A véleményednek óriási ereje van, segít másokat a számára megfelelő szolgáltató kiválasztásában, cserébe elismeréseket kaphatsz a véleményed hasznosságáról.

Regisztrációt követően a kedvenceidet listába rendezheted, fényképet tölthetsz fel, követhetsz más, számodra érdekesnek talált véleményezőt.

Szolgáltató vagyok:

Lépj kapcsolatba vásárlóiddal, mutasd be az üzleted, hogy Téged találjanak meg a konkurencia helyett!

Tölts fel képeket, hogy a vásárlók a legelőnyösebb oldalát lássák az üzletednek! Gyűjts véleményeket, hogy az érdeklődőidből magabiztos vásárlók legyenek!

Amennyiben további információval állhatunk rendelkezésére, keress minket az ugyfelszolgalat@kozelben.hu e-mail címen!